jueves, 10 de marzo de 2011

Projectes realitzats per Serveis Integrals Catà a Barcelona 2011

MÉS DE 30 ANYS AL SERVEI DE L'HOSTALERIA I LES REFORMES INTEGRALS:

Des dels nostres inicis als anys 70, hem treballat per a millorar i acomplir el nostre principal objectiu, donar el millor servei amb la màxima qualitat. Aquest objectiu ens permet assolir la satisfacció dels nostres clients, la confiança que dipositen en el nostre treball, aportant solucions amb un bon equip professional i creatiu.
- Instal.lacions completes de maquinària per a l'hostaleria
- Decoració i orientació tècnica
- Reformes en general de bars i locals comercials, així com a particulars
- Assessorament i Tramitació de legalitzacions de permisos d'obres.
- Estudis i projectes de Feng Shui i Geobiologia.
- Disposem de taller propi per a realitzar treballs a mida amb acer inoxidable

1 comentario:

  1. Serveis Integrals Catà S.L., és una empresa amb més de 30 anys d'antiguitat, especialitzada en el muntatge i decoració de tot tipus de locals comercials, així com en la rehabilitació d'habitatges, tant a particulars com a l'hostaleria.

    Actualment disposem d´un taller propi de metal.listeria per a la producció de tot tipus de mobles fets a mida per a l´hostaleria, botigues, locals,... en acer Inoxidable. També fem campanes per a l´extracció de fums, sobres d´acer, planxes metàl·liques, etç...

    Realitzem tot tipus de projectes, així com l´execució dels mateixos i la realització de les obres.
    A Serveis Integrals Catà S.L. disposem de personal especialitzat en la realització de tot tipus de treballs, així com en l'orientació tècnica i decorativa dels projectes.

    Amb l' aplicació del Feng Shui i la geobiologia en el disseny d' interiors, possibilitem l'adaptació de l' espai per a crear i afavorir una atmosfera ambiental més positiva, creativa i saludable. Aconseguirà vostè d'aquesta manera una millora en el seu dia a dia i en el seu entorn més immediat, tant a nivell fisic com emocional i anímic. A través de les relacions personals obtindrà una millora productiva en el seu negoci, atraient nous clients, o en les seves relacions familiars. El projecte de decoració i disseny anirà acompanyat dels corresponents estudis de Feng Shui i Geobiologia.

    ResponderEliminar